Hitvallásunk

Cégünkről

DSC_6855

A legfontosabb

Minőség és termékbiztonság

A Kaposmérői Kenyérgyár és Cukrászüzem célja, hogy az általa előállított és forgalmazott különböző sütő-, édes- és cukrászipari termékek kiváló minőségben jussanak el a Vevőkhöz úgy, hogy közben a lehető legnagyobb termékbiztonságot nyújtsák a felhasználók, fogyasztók számára.

A minőségi szempontok érvényesítését a termékfejlesztési, -gyártási és - szállítási folyamatok meghatározó elemének tekintjük.

Tisztaság

Magas szintű higiéniai követelmények

Mindenkor alapvető szempontnak tekintjük termékeink magas szintű higiéniai követelmények közötti biztonságos gyártását és forgalmazását.

A Kaposmérői Kenyérgyár és Cukrászüzem vezetése ezért, a fent megfogalmazott elvárások teljesítését a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point - Veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok) Kézikönyv elkészítésével és a módszer alkalmazásával valósítja meg. A felső vezetés a Rendszer elkészítéséhez, működtetéséhez, felülvizsgálatához illetve a fejlesztésekhez biztosítja a szükséges pénzügyi-gazdasági- személyi feltételeket.

DSC_6548
DSC_6878

Képzés

Dolgozóink szakmai tudását megfelelő képzéssel biztosítjuk

A Kaposmérői Kenyérgyár és Cukrászüzem vezetése elvárja a dolgozóitól, hogy azonosuljanak a fent megfogalmazott minőségpolitikával és megvalósítását hatékonyan segítsék elő.